MOOF2
Over ons

Naar het platform Over ons

Initiatiefnemers

MOOF2 is opgericht door ons: vijf initiatiefnemers die hun kennis en ervaring op het gebied van werkgelegenheid, arbeidsmarkt, HRM, onderwijs en ICT hebben gebundeld. Hiermee dragen wij bij aan het verbeteren van de aansluiting tussen onderwijs en arbeidsmarkt.

Maatschappelijke motieven

MOOF2 is ontstaan vanuit maatschappelijk oogpunt: want waarom zitten er zoveel schoolverlaters op de bank en hoe kan het dat zoveel bedrijven worstelen met het vasthouden van hun nieuwe medewerkers? Door in een vroeg stadium de juiste match tussen student en bedrijf te maken met MOOF2 voorkomen we onnodige werkloosheid en korte dienstverbanden die leiden tot kennisverlies binnen organisaties.

Zo helpt MOOF2

MOOF2 helpt studenten op het VMBO, MBO, HBO en WO met een vliegende start van hun loopbaan. Door tijdens of gelijk na de studie studenten te matchen met een passende vacature helpt MOOF2 de verbinding tussen student en bedrijf te maken.

MOOF2 helpt bedrijven door hun organisatie in een vroeg stadium zichtbaar te maken bij studenten. Vervolgens matchen wij passende studenten met openstaande vacatures. Bedrijven binden hierdoor in een vroeg stadium studenten voor langere tijd aan hun organisatie.

MOOF2 helpt onderwijsinstellingen de verbinding tussen studie en arbeidsmarkt te versoepelen en bespoedigen.

Team

Ellen Bakker

Leonie Ronde

Marcel Koenis

Initiatiefnemer

Dirk Gerrits

Initiatiefnemer

Rene van Pelt

Techneut

Hilbrand Kikkers

Initiatiefnemer

Marcel Hofman

Initiatiefnemer

Blije gebruikers

Contact

Your message has been sent. Thank you!